Wij zijn Lieke van Unen en Judith Frijters, beiden al jaren werkzaam in de zorg. Allebei hebben we de opleiding ‘Social Work’ afgerond en diverse aanvullende workshops en cursussen gevolgd op het gebied van spelbegeleiding, muziek en drama.

Het is een uitdaging voor ons om iedere voorstelling op zoek te gaan naar mooie contactmomenten. Omdat we bewust kiezen voor een knusse sfeer en een klein aantal kinderen/cliënten per voorstelling, hebben we de mogelijkheid om iedereen mee te laten doen en beleeft iedereen de voorstelling op zijn eigen manier.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u uw interesse aangeeft via de mail of het contactformulier, reageren wij zo spoedig mogelijk. Wij spelen op locatie en nemen onze eigen sfeervol verlichte snoezeltent mee, deze is 3x6 meter en 3.15 hoog, vanwege deze hoogte spelen wij vooral in gymzalen, aula’s, en andere hoge ruimtes.

In overleg wordt de datum vastgelegd en worden verdere afspraken gemaakt. Op de dag zelf zijn wij ruim van tevoren aanwezig voor de opbouw en doen wij er alles aan om er een hele leuke dag van te maken. 

In onze voorstellingen wordt er niet gesproken, m.u.v. de één op één momenten met de kinderen. De muziek speelt een leidende rol. We bieden allerlei verschillende snoezelmaterialen aan, waarbij de verschillende zintuigen aangesproken worden. Er is zeker ook ruimte voor speelse interactie, elke voorstelling is uniek en wij spelen in op de behoefte en interesse van onze toeschouwers.